Ingezonden persbericht

Eerste on-line game op i-mode

ARNHEM, 20020711 -- In navolging van de succesvolle lancering van i-mode door KPN telecom presenteert Spectra Technology Solutions b.v. als een van de eersten een on-line spel voor de mobiele telefoon.

In de maand juli kan iedere bezitter van een i-mode toestel gratis gebruik maken van dit spel door via hun toestel te navigeren naar http://www.spectra-ts.nl/imode Het gaat hier om een miniatuur versie van de bekende eenarmige bandiet. Vanaf 1 augustus wordt dit een betaalde dienst, maar kunnen er door de spelers geweldige prijzen gewonnen worden.

Over Spectra Technology Solutions.

Spectra, dat in april dit jaar is opgericht als apparte business unit dat zich richt op het onwikkelen van i-mode diensten, houdt zich bezig met de realisatie van applicaties voor de zakelijke en consumentenmarkt. Na jarenlange ervaring met PDA, WAP en GPRS richt Spectra zich nu volledig op de mobiele internetmarkt. Als nevenactiviteiten wordt ook projectleiding en consultancy geboden. Het hoofdkantoor is samen met IBM businessparnter Persist gevestigd te Huizen. In Arnhem is een dependance aanwezig dat zakelijke oplossingen biedt voor de regio Arnhem. Zie http://www.spectra-ts.nl voor een overzicht van de diensten en een kennismaking met het bedrijf.



Ingezonden persbericht