Ingezonden persbericht


Samenwerking Paradigit Computers en Panda Software

Paradigit computers standaard voorzien van

Panda antivirus-software

Paradigit Computers BV en Panda Software Benelux zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Alle Paradigit computers zijn voortaan voorzien van een pre-installatie van Panda Antivirus Titanium.

Panda Antivirus Titanium is de nieuwste antivirus-oplossing van Panda Software. Het is momenteel de snelste en meest gebruiksvriendelijke oplossing voor een stand-alone computer. Dankzij automatische updates, maximale snelheid en een minimaal gebruik van systeembronnen, biedt Panda Antivirus Titanium de meest geavanceerde antivirustechnologie voor internet en e-mail.

Gebaseerd op de SmartClean -technologie herstelt Panda Antivirus Titanium automatisch door virussen aangerichte schade in de computerconfiguratie. De heuristic scan detecteert bovendien nieuwe, nog onbekende virussen. "De combinatie van een probleemloos product en een uitstekende service sluit uitstekend aan bij onze filosofie. Een partnership is dan ook een logische stap", volgens Richard Sonneveld, inkoper bij Paradigit.

Paradigit Computers
Paradigit Computers BV (www.paradigit.nl) is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop van computersystemen aan consumenten en bedrijven. Naast systemen van eigen merk, levert Paradigit een uitgebreid assortiment componenten en randapparatuur. Daarnaast verzorgt Paradigit complete Pc-Privé projecten en onderwijsautomatisering. Paradigit behoort tot de tien grootste computerleveranciers van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven en Paradigit winkels zijn gevestigd in Amersfoort, Arnhem, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Wageningen.

Panda Software

Panda Software (www.pandasoftware.com) is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirussoftware voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en voor thuisgebruikers. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd 45 vestigingen.