Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 11-07-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTEN WINKELDIEFSTAL AANGEHOUDEN DEN BOSCH

OP 10 juli 2002 omstreeks 16.15 uur zijn een 19 jarig meisje uit Den Bosch en een 15 jarig meisje uit Almere aangehouden ivm diefstal twv EUR 15 uit een winkel aan de Helftheuvelpassage te Den Bosch. Toen de meisjes door het personeel werden betrapt, ontstond een vechtpartij tussen de meisjes en een personeelslid. Een toevallig in de winkel aanwezige politieagente schoot het winkelpersoneel te hulp, waarbij ze door de 19 jarige verdachte zodanig in haar vinger werd gebeten, dat ze zich in het Carolusziekenhuis moest laten behandelen. Het meisje wist hierop te ontsnappen. Het 15 jarig meisje werd vervolgens na een korte achtervolging door beveiligingspersoneel aangehouden en het 19 jarig meisje kon op aanwijzing van een getuige enkele straten verder worden aangehouden. Beide dames zijn inverzekering gesteld.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 38 jarige man uit Den Bosch is op 10 juli 2002 aangehouden op de Schaloen te Den Bosch ivm bedreiging van een 28 jarige vrouw uit Den Bosch. De man had de vrouw met de dood bedreigd en is inverzekering gesteld.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 38 jarige vrouw uit Den Bosch is op 10 juli 2002 omstreeks 21.50 uur aangehouden ivm belediging van twee politieagenten. De vrouw had een woordenwisseling met een man en toen de politiemensen wilden bemiddelen, beledigde de vrouw de politiemensen.

RIJDEN ONDER INVLOED DRUNEN

Een 26 jarige automobilist uit Drunen is op 11 juli 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.55 uur op de Bosscheweg te Drunen.

AANRIJDING LETSEL DEN BOSCH

Bij een aanrijding op de A2 onder Den Bosch op 11 juli 2002 omstreeks 10.55 uur zijn twee bestuurders gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een (gegevens nog onbekend) automobilist voegde vanaf de A59 in op de A2. Hierbij ging hij te ver naar links en raakte een vrachtauto, bestuurd door een 56 jarige man uit Hamburg. Door de klap van de aanrijding komt de personenauto dwars op de rijbaan te staan, waardoor een 52 jarige automobiliste uit Grootebroek op deze auto rijdt. Doordat de vrachtwagenchauffeur hard remt, botst een 37 jarige automobilist uit Kelloe (Eng.) achterop de vrachtauto. Deze personenauto vervoerde een andere auto op een aanhanger, waardoor deze auto van de aanhanger schoot en op de trekkende auto terecht kwam. Deze Engelsman raakte bekneld en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Samen met de automobilist, die vanaf de A59 invoegde is hij overgebracht naar het ziekenhuis.