Gemeente Soest

Ontwerp buurtpark Koningsweg

Het ontwerp voor het nieuwe buurtpark aan de Koningsweg is klaar om gepresenteerd te worden. De gemeente Soest wil bewoners van het Smitsveen en andere geïnteresseerden uitnodigen om van deze plannen en vervolgstappen kennis te nemen. Dit in verband met de naderende zomervakantie.

Op donderdag 11 en maandag 15 juli is er in de Openbare basisschool de Klimop aan de Weegbreestraat 104-106 "open huis". Tussen 16.00 en 18.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u binnenlopen. Er zijn mensen aanwezig die u meer uitleg kunnen geven en u kunt rustig, onder het genot van een kopje thee of koffie, de ontwerpen bekijken. Tevens kunt u uw mening over het ontwerp geven. Eén onderdeel van het plan is onderhevig aan een zogenaamde planologische procedure te weten artikel 19.3. Dit onderdeel komt officieel ter inzage van 11 juli tot 7 augustus 2002. Uw opmerkingen zullen allemaal meegenomen worden voordat de commissie RVM op 3 september en de Gemeenteraad op 12 september zich definitief zullen uitspreken over de plannen en het krediet vaststellen.

---

De eerste groep van ruim 35.000 kinderen heeft in juni een oproep ontvangen voor de vaccinatie tegen meningokokken C. Het gaat dan om de volgende groep: