Stadsdeel Zeeburg

Inspraakavond splitsings- en verkoopbeleid

Op donderdag 11 juli 2002, om 20.00 wordt in de raadzaal van het stadsdeelkantoor, Cruquiusweg 5, een inspraakavond gehouden over het splitsings- en verkoopbeleid sociale en particuliere huurwoningen. U bent van harte welkom.

Stadsdeel Zeeburg heeft een splitsings- en verkoopbeleid opgesteld in het kader van de verruiming van het aantal te splitsen en te verkopen particuliere huurwoningen in vooroorlogse stadsdelen en sociale huurwoningen van woningcorporaties. Met de verruiming van de splitsingsmogelijkheden voor particuliere eigenaren en de verhoging van het aantal te splitsen en te verkopen huurwoningen door woningcorporaties wordt gestreefd naar een woningmarkt in Amsterdam die in 2010 voor 35% uit koopwoningen bestaat.

Indien u niet naar de inspraakavond kunt komen kunt u het beleid inzien op het stadsdeelkantoor of door te klikken op splitsingsbeleid en voordracht splitsingsbeleid. Wanneer u op- of aanmerkingen heeft kunt u schriftelijk reageren aan het Dagelijks Bestuur tot 8 augustus 2002.