Gemeente Heeze-Leende


Inspraak bouwplannen Langstraat 1a, Bosschoven 42 a en Heezerenbosch 6

De gemeente organiseert twee inspraakmiddagen waarop belangstellenden mondeling hun zienswijze naar voren kunnen brengen over het beleidsvoornemen om:


* voor het perceel Langstraat 1a te Leende een gewijzigde ruimtelijke invulling op te stellen. Het gaat om een verzoek tot het oprichten van een paardenhouderij.

* voor het perceel Boschhoven 42a te Leende een gewijzigde ruimtelijke invulling op te stellen. Het gaat om een verzoek tot draaiing van het bestaande bouwblok en herbouw van het huidige pand in vergrootte vorm.

* voor het perceel Heezerenbosch 6 te Heeze een gewijzigde ruimtelijke invulling op te stellen. Het gaat om een verzoek om op het bestaande kampeerterrein Heezerenbosch de bouw van 70 zomerhuisjes mogelijk te maken, met een maximaal vloeroppervlak van 70 m² per woning en een maximale nokhoogte van 3.70 meter. In het vigerende bestemmingsplan Camping Heezerenbosch ligt de bouw van 70 zomerhuisjes al besloten. Het toegestane vloeroppervlak is daarin echter beperkt tot 45 m² en de maximale nokhoogte is daarbij 3 meter.

Van 11 juli 2002 tot en met 7 augustus 2002 liggen de bouwplannen tijdens de openstellingtijden ter inzage in de hal van het gemeentehuis. U kunt in die periode schriftelijke inspraakreacties inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders. Ook kunt u tijdens de inspraakmiddagen op 31 juli 2002 (voor Langstraat 1a om 16.30 uur en voor Boschhoven 42a om 16.00 uur) en op 13 augustus 2002 (voor Heezerenbosch 6 om 14.00 uur) in de vergaderruimte van het gemeentehuis te Heeze mondeling zienswijzen naar voren brengen. Indien u gebruik wilt maken van deze inspraakmogelijkheid kunt u zich tot en met dinsdag 30 juli 2002 (voor Langstraat 1a en voor Boschhoven 42a) en tot en met 12 augustus 2002 (voor Heezerenbosch 6) telefonisch aanmelden bij mevrouw Lindhout op telefoonnummer 040-2241477.

Van de inspraak zal de gemeente een eindverslag opstellen. Dit verslag voegt de gemeente bij het ruimtelijke plan zoals dat vervolgens ter visie komt te liggen. Daartegen kunnen weer zienswijzen ingebracht worden. In het verslag zal de gemeente een weergave geven van de gevolgde procedure, de ingebrachte inspraakreacties en een reactie daarop van het college. In die zin dat aangegeven zal worden op welke punten al dan niet tot aanpassing van het beleidsvoornemen is overgegaan. Tegelijkertijd met het voorstel omtrent het al dan niet doorzetten van de procedures richting raad en provincie, zal de raad kennis kunnen nemen van de resultaten van de inspraak.