Gemeente Breda

08-07-2002

Swingend En Plein Public optreden in tuin van Lokaal 01

Het swingende octet Bite The Gnatze van Paul Gallesen verzorgt de derde voorstelling van het culturele zomerfestival En Plein Public. Deze formatie brengt op 12 juli een aanstekelijke en humoristische mix van hedendaagse improvisaties, Brits-Amerikaanse volksmuziek en Europese klassieke muziek.

De programmeur van de avond, Franc van Gurp van Lokaal 01, zorgde vorig jaar tijdens En Plein Public al voor een ongekend succes met Available Jelly, waar ruim 200 mensen op af kwamen. Ook met Bite The Gnatze zijn we weer verzekerd van een onvergetelijke avond. De naam van de groep is een Duits-Engelse samentrekking voor nijdig en steekmug, symbool voor de pittige en prikkelende muziek die uitermate aanstekelijk werkt. Deze swingende avond in de tuin van Lokaal 01 (Kloosterlaan 138) zal u zeker niet onberoerd laten! De voorstelling begint om 20.30 uur.

Het programmaboekje van En Plein Public is gratis te verkrijgen in het stadskantoor (balie voorlichting), bij het Cultuurpunt en bij de VVV. Deze informatie is ook te vinden op de website: www.enpleinpublic.nl

Breda, 8 juli 2002