QUASAR

Magic software lanceert web training voor e- developer v9.3


nieuwe WEB ondersteuning biedt ontwikkelaars grote voorsprong

Irvine (California) - Magic lanceert een kosteloze WEB gebaseerd trainings- initiatief voor Magic eDeveloper v9.3. Met eDeveloper kunnen ontwikkelaars geavanceerde XML data bewerken en daarmee razendsnel WEB Services applicaties ontwikkelen. Men kan bij het werken met eDeveloper vanaf nu gebruik maken van de nieuwe WEB Services Assistor, specifiek voor WEB Services Description Language (WSDL) activiteiten.

Het nieuwe WEB Training Initiatief helpt ontwikkelaars met een versie van Magic eDeveloper om in een 40- uur WEB training and drie maanden gratis technische ondersteuning tot resultaten te komen. De training heet Fundamentals of Magic eDeveloper Programming, en is direct via het WEB opvraagbaar. Hiermee komt Magic tegemoet aan de spaarzame tijd die ontwikkelaars doorgaans hebben. De training kan worden opgevraagd via www.magicsoftware.com
20)Magic eDeveloper bewijst in de afgelopen periode dat het investeringen gemakkelijk terugverdient. Vooral in complexe situaties waar een gevarieerd hoeveelheid middelen voor data- en systeem ontwikkeling gebruikt worden is eDeveloper een goede oplossing. Magic heeft in de afgelopen jaren bewezen een zeer snelle basis te zijn voor ontwikkeling van data. Met een eenvoudige systematiek kan zeer snel worden gewerkt aan de ontwikkeling van business applicaties zoals ERP, CRM, SCM, en logistieke- en klantgerichte software toepassingen. Met Magic eDeveloper blijkt dat het heel gemakkelijk is om een vertaalslag te ontwikkelen tussen diverse programma's en toegesneden op specifieke branches zoals de verzekeringswereld, financiën, overheid, fabrieksproductie, retail- logistieke- en voorraadadministraties. Kortom, Magic is alweer koploper in het snel schrijven van softwareoplossingen met gevarieerde soorten data in de meest uiteenlopende branches.

Met eDeveloper versterkt Magic haar reputatie op het gebied van snelle en eenvoudige ontwikkeling en ontsluiting van data in allerlei denkbare toepassingen. Ook nu weer kunnen softwaresituaties en methodieken tot zeventien jaar terug in de tijd weer actueel gebouwd worden. En niet alleen bestaande softwareprogrammas en WEB- talen zijn inbegrepen. In Magic eDeveloper is duidelijk rekening gehouden met de toekomst, zodat ook nieuwe ontwikkelingen of platforms die nu nog weinig gebruikt worden, op eenvoudige wijze kunnen worden meegenomen in nieuwe ontwikkelmethodieken of bedrijfsprocesveranderingen.

Met de nieuwe versie van Magic eDeveloper kunnen applicaties in cliënt- server online of interactief in browser mode worden gemigreerd en geïntegreerd in multi- data omgevingen. Unix, Linux en iSeries gebaseerde systemen kunnen snel, eenvoudig en doeltreffend worden opgepakt in nieuwe toepassingsmodellen. Met WEB Services wordt een breed palet aan mogelijkheden geboden waar SOAP en XML en talrijke andere gebieden voor ontwikkelaars direct toegankelijk, manipuleerbaar en te ontwikkelen zijn.

Over Magic Software

Magic Software ontwikkelt en levert state-of-the-art ontwikkeltechnologie, flexibele applicaties en diensten voor het effectief oplossen van bedrijfsvraagstukken. Met Magic Software halen ondernemingen het maximale rendement uit bestaande informatiesystemen en uit nieuwe technologieën, zoals Linux en e-commerce. De internetgebaseerde, op maat gemaakte e-commerce-applicaties van Magic Software variëren van consumentgerichte applicaties voor de detailhandel tot business-to-business-applicaties voor productie- en distributieorganisaties. De technologie, applicaties en diensten van Magic worden in ruim 50 landen geleverd via een netwerk van eigen vestigingen, distributeurs en Magic Solutions Partners.

12 jul 02 09:58

Contact:
Rianne Glastra van Loon
Marketing
Magic Software Enterprises
+31 30 656 62 62
rglastra@magic-sw.com