MEDINOVA



- Persbericht -

50 patiëntjes kunnen worden geholpen
MediNova: hazenlipoperaties bij ons onmiddellijk mogelijk

Amsterdam, 12 juli 2002 - MediNova biedt de Nijmeegse hoogleraar plastische chirurgie P. Spauwen een operatiekamer en anesthesist aan. Naar aanleiding van een bericht gisteren in het Algemeen Dagblad heeft Jaap Groenhof, directeur van MediNova, contact gezocht met Spauwen. Spauwen zoekt een operatiekamer en een anesthesist om op korte termijn 50 patiëntjes met een hazenlip (schisis) te kunnen helpen. In het universitair medisch centrum St. Radboud mag hij jaarlijks niet meer dan 850 patiënten opereren. MediNova beschikt over de capaciteit om Spauwen op zeer korte termijn te helpen.

MediNova heeft in Kliniek Klein Rosendael in Rozendaal (bij Arnhem) capaciteit vrij om een operatiekamer aan te bieden. Jaap Groenhof: 'In de klinieken bij MediNova werken wij op een uiterst efficiënte manier en met de modernste apparatuur. Wij richten ons op dagbehandelingen, dus de operaties die Spauwen wil uitvoeren passen binnen onze werkzaamheden. Wij zijn blij dat wij deze patiëntjes zouden kunnen helpen.'

MediNova
MediNova bestaat uit een netwerk van dagklinieken verspreid over het hele land. De klinieken onderscheiden zich in de markt onder andere op het gebied van innovatie, kwaliteit, service, efficiëntie en zeer korte of zelfs geen wachtlijsten. De opzet van het netwerk van dagklinieken is het verstrekken van kwalitatief hoogwaardige zorg in een dagbehandeling. Dit doet MediNova op een uiterst efficiënte manier met de meest moderne apparatuur.

INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Groenhof, directeur MediNova. Bereikbaar via:
Huijskens & Istha
Letty Verweij
Tel.: 020 - 6855 955
Fax: 020 - 6855 422
E-mail: lverweij@huijskens-istha.nl

12 jul 02 11:45