Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 12-07-2002 Persberichten district Maasland

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND AANGETROFFEN, Nistelrode

Donderdagavond is op de Keltenweg een uitgebrande auto aangetroffen. De auto bleek eer-der die dag vanaf een parkeerterrein aan de Goudmijnstraat in Oss te zijn gestolen.

AUTO GESTOLEN, Heesch

Donderdag is vanaf de Cereslaan in Heesch een blauwe Volkswagen Vento gestolen. Het kenteken van de auto is NJ-PH-77.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Afgelopen nacht is een 23-jarige man uit Nuland bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevor-derd, omdat hij ruim drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol had gebruikt. De controle vond plaats op de Hooghuisstraat in Oss.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Berghem

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Hoogkar in Berghem. Men wist door middel van het boren van een gat in een kozijn een raam te openen. Uit de woning werden sieraden, portemonnees, kristal en autosleutels gestolen. Met de autosleutels werd de in de garage geparkeerd staande auto gestolen. Het betreft een zwarte Mercedes CLK cabriolet met het kenteken 67-DP-DP.

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN, Oss

Met de aanhouding van een 24 en 30 jarige man uit Oss en een 32 jarige man uit Lith op 8 en 9 juli 2002 is klaarheid gebracht in de mishandeling van een 31 jarige Megenaar op 30 juni 2002 omstreeks 02.35 uur in de Torenstraat te Megen.

INBRAAK WINKEL, Ravenstein

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Landpoortstraat in Ravenstein. Een raam werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Een hoeveelheid kleding en een computer werd gestolen.