Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-07-2002 Persberichten district Aa & Dommel

BRAND IN TEXTIELBEDRIJF, Helvoirt

Afgelopen nacht rond 03.30 uur werd brand gemeld in een textielbedrijf aan de Achterstraat in Helvoirt. Door de brandweer kon de brand worden geblust. In het pand ontstond rook- en brandschade. De oorzaak van de brand is onbekend.

BROMSCOOTER GESTOLEN, Cromvoirt

Afgelopen nacht is vanaf de Voorstraat in Cromvoirt een zwart/gele Honda X8R-X brom-scooter gestolen. Het verzekeringsnummer van de scooter is AOO-932.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

Vanaf een parkeerterrein bij een bedrijf aan de Kruisbroeksestraat in Boxtel is afgelopen nacht een zwarte Nissan Patrol Van gestolen. De auto, met een waarde van ongeveer 17.000, heeft als kenteken 50-VZ-SK.

TREINVERKEER STIL DOOR AANRIJDING, Vught

Het treinverkeer tussen Vught en Boxtel is vrijdagmorgen stil komen liggen. Rond 10.40 uur heeft vermoedelijk een vrachtauto de bovenleiding stuk getrokken op de overweg in de Es-schestraat-Elisathstraat in Vught. Hierdoor kwam twee treinen stil te staan. Een vlak bij de overweg en een op de gemeentegrens met Esch. Het heeft enkele uren geduurd voor de reizi-gers uit de twee treinen bevrijd waren en met bussen verder konden worden vervoerd. Voordat de bovenleiding hersteld kon worden moesten de twee stilgevallen treinen worden weggesleept. Een onderhoudsploeg van de spoorwegen is bezig met herstelwerkzaamheden. Gehoopt wordt dat het treinverkeer laat in de avond weer hervat kan worden. De politie is op zoek naar de bestuurder en de vrachtauto die rond 10.40 uur de boven-leiding heeft stuk getrokken. Getuigen kunnen zich melden bij de politie op telefoon-nummer 0900-8844.