Ingezonden persbericht


Megadome weer grote trekker op de Megafestatie

'Everybody is a VIP' in het Megadome van Radio 538 en MTV

Hilversum, 8 juli 2002 - Van 13 tot en met 21 juli aanstaande verzorgen Radio 538 en MTV/TMF, samen met de Luchtmacht, Eastpack, McDonalds en Chupa Chups, weer het grootste spektakel van de Megafestatie. In de Utrechtse Jaarbeurs zal een ruim 4.000 vierkante meter tellend Megadome voortdurend in het teken staan van 'fun' en 'excitement'. Dit jaar staan alle activiteiten van Radio 538 en MTV in het thema 'Everybody is a VIP'. Ieder uur zijn er spetterende live optredens van populaire artiesten, live radio en TV, loungen in de VIP-area, ontmoetingen met bekende artiesten, MTV-veejays en Radio 538 deejays, foto- en signeersessies en vele andere activiteiten zijn gebundeld in het Megadome.

Op het podium van het Megadome zijn elk uur optredens van artiesten als Billy Crawford, Sita, Def Rhymz, Di-rect, G-spott, 4 Strings, K-otic, Leona, DJ Jean, Dance Nation en Dee Dee. Di-rect treedt exclusief in het Megadome op en doet dit 100% live. Bezoekers kunnen hun favoriete MTV-veejay, Radio 538 deejay, artiest of BN'er aanraken, met hen op de foto of om een handtekening vragen. Wie ontdekt en beroemd wil worden kan bij MTV een screentest doen of bij Radio 538 webstation uitproberen. Ook kunnen vrijgezellen hun wederhelft vinden in de TMF McDating Lounge.

538-jocks Jeroen Nieuwenhuize, Dennis Verheugd en Dennis Ruyer, Niels Hoogland, Erik de Zwart, Froukje de Both, Gordon, Rick van Velthuysen en Martijn Kolkman zenden negen dagen lang tussen 14.00 en 21.00 uur live uit vanuit de Studio On Wheels. MTV maakt opnames van de activiteiten in het Megadome. Van 13 tot en met 21 juli zijn dagelijks van 18.00 tot 18.30 uur alle hoogtepunten te zien in Megafestatie TV op MTV Live.com. Uiteraard is ook het Radio 538/MTV promoteam van de partij, wordt merchandise van MTV en Radio 538 verkocht om tot slot te chillen op de loungebanken onder het genot van een drankje.

Verder verzorgen de partners van Radio 538 en MTV/TMF in het Megadome spectaculaire acties. De Luchtmacht geeft diverse helikoptervluchten weg. Eastpack heeft een half pipe staan waarin geskate kan worden. McDonalds heeft samen met TMF de TMF McDating Lounge ingericht waar de bezoeker door te chatten met vijf anderen zijn/haar ware liefde kan vinden. Tot slot geeft Chupa Chups elk uur prijzen weg op het podium.

43eb19.jpg

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht