---


---

Ministerie van Defensie



Luchtmacht prominent aanwezig op de Megafestatie

12-07-2002

Bij de Megafestatie die morgen (13 juli) in de Jaarbeurs in Utrecht van start gaat, laat de luchtmacht zich van haar beste kant zien. Bezoekers van het grootste jongerenevenement van ons land, kunnen in de Megadome de grote centrale hal ondermeer een F-16 aantreffen. Vorig jaar was de luchtmachtpresentatie bij de Megafestatie goed voor 14.000 aanmeldingen van jongeren die mee wilden dingen naar een vlucht in een F-16. Ook dit jaar kunnen bezoekers een vlucht met een F-16 winnen.

De luchtmacht presenteert zich in de Megadome samen met Radio 538, McDonalds, EastPak, MTV en TMF. Met deze partners wordt nauw samengewerkt. Zo is er een voortdurend samenspel tussen het hoofdpodium en het luchtmachtpodium waarop spelonderdelen worden gepresenteerd en artiesten optreden. Op het luchtmachtpodium wordt ieder uur een dance-act uitgevoerd door een promotieteam in vliegeroverall. Ook kunnen bezoekers zich bij een F-16 laten fotograferen en deze foto per e-mail thuisbezorgd krijgen.

De Megafestatie werd vorig jaar bezocht door 120.000 jongeren. Hierbij gaat het vooral om jongeren in de leeftijd van 12-19 jaar. Het evenement is van 13 tot en met 21 juli geopend van 12.00-21.00 uur (op 21 juli tot 19.00 uur).

Informatie deelname luchtmacht Megafestatie: www.luchtmacht.nl