Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-07-2002 Mediaberichten 14 juli (10.45 uur)

VENRAY Heterdaad aanhouding na inbraak

VENRAY In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 27-jarige Venraynaar aangehouden op verdenking van inbraak.

Net na middernacht ontving de politie een inbraakmelding vanuit een woning aan de Hagelweg. Ter plaatse hoorden de agenten glasgerinkel. Het geluid kwam van een ruit uit een woning aan de Alde Weg, die op dat moment werd ingeslagen. Inmiddels was de speurhond gearriveerd en na enige tijd kon de verdachte worden aangehouden. De man liep op dat moment vanuit de Alde Weg richting Molenklefweg. Hij is ingesloten in het politiebureau.

VENLO Verdachte verzet zich bij aanhouding

VENLO Zaterdagmorgen heeft de politie een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op het NS-station in Venlo aangehouden. De politie kreeg rond 6.30 uur de melding dat een man reizigers op het perron lastigviel. Een conducteur die de man aansprak op zijn gedrag werd beledigd en bedreigd. Nadat de conducteur de man beviel het station te verlaten ontstond er een handgemeen. De gearriveerde politie hield de man aan. Hij verzette zich en werd uiteindelijk geboeid overgebracht naar het politiebureau. De man wordt verdacht van bedreiging en belediging.

VENLO- ROERMOND Diefstal motoren

Zaterdag is zowel in Venlo als in Roermond een BMW-motor gestolen. Een 33-jarige man uit Krefeld parkeerde zijn motor zaterdagmorgen op het Mgr. Nolensplein in Venlo. Om 12.00 uur ontdekte hij de diefstal. De motor had een waarde van ruim 10.000 en in een van de zadeltassen zat een helm ter waarde van 300 .

Een 32-jarige man uit Leverkusen parkeerde zijn motor op de Roersingel. Hij ontdekte de diefstal rond 13.30 uur. Zijn motor, eveneens een BMW, had een waarde van 8000 . Beide motoren stonden afgesloten geparkeerd.

KESSEL Verkeersboetes

KESSEL Een 22-jarige Venraynaar is zaterdagmiddag op de Heldenseweg in Kessel door de politie bekeurd. De patrouille zag de Venraynaar zonder helm op zijn bromfiets rijden. Bij controle bleek dat de bromfiets een te hoog vermogen had. De bromfiets is gestald bij het politiebureau omdat de Venraynaar geen helm bij zich had. Hij kreeg een bekeuring voor de overtredingen.

VENLO Softdrugs boete

VENLO Een Een 24-jarige man uit Krefeld kreeg vrijdagavond een boete van 120 nadat bij een controle bleek dat hij in het bezit was van enkele zakjes marihuana. De man werd gecontroleerd toen hij met zijn auto op de Eindhovenseweg geparkeerd stond op een plek waar een parkeerverbod van kracht is. De man deed afstand van de marihuana.