Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-07-2002 Mediaberichten zondag 14 juli (12.50 uur)

MAASBREE Verkeersongeval, 2 zwaargewonden (2)

MAASBREE Bij een verkeersongeval op de Middenpeelweg raakten zaterdagmorgen een 41-jarige vrouw uit Nuenen en haar zoontje (leeftijd onbekend) zwaargewond. In de loop van zaterdag was de situatie van beiden niet meer kritiek, maar van de vrouw nog wel zorgelijk. (zie eerder persbericht van zaterdagmorgen)

ECHT Bedreiging in het verkeer

ECHT Een 54-jarige man uit het Duitse Julich heeft bij de politie aangifte gedaan van bedreiging. De man reed zaterdag omstreeks 13.30 uur in een busje over de Rijksweg Noord waar hij ter hoogte van de Houtstraat moest wachten voor het rode verkeerslicht. Voor hem stond een trike. De trike-bestuurder leek in eerste instantie rechtsaf te willen slaan, maar hij sloeg later toch linksaf. Hierdoor ontstond een kleine verkeersopstopping. Volgens getuigen keek de chauffeur van het busje hoofdschuddend naar de verrichtingen van de trike-bestuurder. Deze (onbekende) man zag dit en stapte af. Hij pakte de Duitse bestuurder vast en bedreigde hem. Even later sloeg hij het ruitje van het portier van de Duitser in. Ook een automobilist (25-jarige Echtenaar) die achter het busje reed en getuige was van het voorval werd door de trike bestuurder bedreigend aangesproken. Daarna vervolgde de trike-bestuurder zijn weg.

PANNINGEN Ongeval op kermis

PANNINGEN Op de kermis in Panningen is zondagmorgen rond 1.00 uur een 24-jarige medewerker van de Kermis gewond geraakt. Volgens getuigen was hij geraakt door de kooi van de Booster toen die aan het uidraaien was. Het slachtoffer (woonplaats onbekend) is met lichte verwondingen aan het hoofd en het gezicht naar het ziekenhuis in Venlo vervoerd.