Gemeente Roermond

Roermond, 12 juli 2002
Sporthal Donderberg ook vanavond, zaterdag en zondag open voor hulp

De uitslaande brand in een woning aan de Jupiterstraat heeft tot nu het leven gekost aan zes personen. De dodelijke slachtoffers zijn kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 12 jaar afkomstig uit één gezin. De moeder van de kinderen, een 35-jarige vrouw is ernstig gewond. Het technisch onderzoek over de toedracht is nog in volle gang en zal zeker nog tot zondag duren.

Professionele hulp
De professionele hulp voor de buurtbewoners blijft ook vrijdagavond, zaterdag en zondag beschikbaar. De medewerkers van het bureau Slachtofferhulp en andere hulpverleningsinstanties zijn aanwezig in de sporthal Donderberg om u bij te staan. De sporthal is open vrijdag tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Buiten deze uren kunt u met een hulpvraag terecht op het telefoonnummer (0475) 35 17 41 of bij geen gehoor op telefoonnummer (0475) 31 62 45. Dit nummer blijft minimaal één week beschikbaar.

Herdenkingsdienst
Op zondag 14 juli vindt om 10.00 een herdenkingsdienst plaats in de Tomaskerk onder leiding van pastoor Kreuwels. In deze Heilige Mis zullen de jonge slachtoffers herdacht worden. Na afloop van de dienst kunt u samen met uw buurtbewoners een kop koffie drinken in de sporthal Donderberg.