Politie Midden- en West Brabant

Persberichten politieteam Etten-Leur

Datum: 15/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Aanrijding met letsel

Sprundel: Zondagnacht, omstreeks 00.45 uur, raakte een 31 jarige vrouw uit Sprundel gewond bij een aanrijding op het fietspad langs de Zevenbergseweg. De vrouw reed op haar fiets in de richting Etten-Leur en voerde geen verlichting. Hierdoor werd zij niet opgemerkt door de bromfietser die haar uit tegengestelde richting op het fietspad tegemoet kwam. De vrouw uit Sprundel liep bij het ongeval een gebroken arm op.

Gestolen auto raakt van de weg

Etten-Leur: Afgelopen nacht, omstreeks 02.50 uur, trof de politie in de berm van de Roosendaalseweg een grijze Audi A4 aan welke sinds enkele dagen als gestolen gesignaleerd stond. Er werden geen inzittenden aangetroffen. Blijkbaar was de bestuurder verrast door de nieuwe rotonde want hij was deze rechtdoor overgestoken, in een slip geraakt en vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.

Woninginbraken

AEtten-Leur: fgelopen nacht heeft een inbreker tussen 02.00 en 02.30 uur getracht in te breken in een woning aan de Roosendaalseweg. De inbreker heeft op verschillende wijzen getracht toegang tot de woning te verkrijgen doch de woning was goed beveiligd. De bewoners werden wakker. Toen de inbreker de zonwering omhoog deed en hierdoor plotseling oog in oog stond met de bewoner vluchtte hij via de achtertuin in de richting van de Bazuinlaan. Vermoedelijk dezelfde inbreker annex autodief had meer succes aan de Bazuinlaan. Na het verbreken van een ruit aan de achterzijde van de woning verkreeg hij toegang tot de woning. Uit de woning heeft hij de sleutels van een personenauto weggenomen. De bij de sleutels behorende personenauto, merk Rover, type 618, kenteken SJ-VF-18 werd vanaf de oprit gestolen.