Tie Holding NV

TIE BELGIË EN ISABEL BREIDEN SAMENWERKING UIT

Door het aanbieden van gezamenlijke oplossingen voor het uitwisselen, managen en integreren van elekronische facturen

maandag, 15 juli, 2002

Het aan de Amsterdamse beurs Euronext genoteerde B2B integratiesoftwarebedrijf TIE Holding NV (TIE) maakt hierbij bekend dat TIE België NV en ISABEL NV, de krachten bundelen om complete oplossingen te bieden voor elektronische facturen.

Doordat TIE en ISABEL bedrijven van welke grootte dan ook een totaaloplossing biedt voor het elektronisch uitwisselen, managen en integreren van facturen, wordt de droom van elke accountant werkelijkheid om niet langer meer te hoeven speuren in bergen inkoop- en verkoopfacturen.

ISABEL en TIE België breiden hun samenwerking uit om de zogenoemde eInvoice-diensten aan te bieden aan het bedrijfsleven in België.

ISABEL eInvoice, een onderdeel van ISABEL Business Suite 5.0, stelt bedrijven in staat om facturen elektronisch te versturen en te ontvangen. De dienst werd onlangs officieel goedgekeurd door het Belgische ministerie van Financiën. Deze software-oplossing maakt het overbodig voor bedrijven om te investeren in omvangrijke EDI-ontwikkelingen. Belangrijk is dat door de officiële goedkeuring van het ministerie er geen toestemming hoeft te worden gevraagd aan de autoriteiten om op deze manier de boekhouding te regelen.

TIE België is een vooraanstaand integratiesoftwarebedrijf dat haar integratie-modules via ISABEL eInvoice uitbreidt door de ondersteuning van additionele formats zoals XML en TXT.

Door het gebruik van ISABEL eInvoice en de eTranslation Services van TIE België profiteren bedrijven van gemakkelijkere en goedkopere toegang tot geheel legale eInvoicing; het uitwisselen, managen en integreren van facturen verloopt geheel electronisch zonder tussenkomst van mensenhanden.

Christian Luyten, Sales Manager van ISABEL: ISABEL is er trots op om samen te werken met ervaren en deskundige partners zoals TIE België. TIE België is marktleider op het gebied van integratie van elektronische transacties. Door het uitbreiden van onze samenwerking zijn we in staat om de meest complete en betrouwbare eInvoice-oplossing op de markt te brengen naar bovendien meer klanten.

Ludwig Wouters, CEO TIE België: Het is ons eveneens een genoegen om onze samenwerking met ISABEL uit te breiden. Door het aanbieden van betrouwbare integratie-oplossingen voor Belgische bedrijven. ISABEL is een stabiele en gewaardeerde partij voor het managen van alle eInvoice-transacties. Papierloos factureren wordt mogelijk voor alle bedrijven. Het integreren van de transacties met de interne systemen van klanten zal het hele financiële proces drastische verbeteren.

Over ISABEL

Sinds de oprichting in 1994 heeft ISABEL zich snel ontwikkeld tot een belangrijke virtuele community, met 20 banken, meer dan 45.000 klanten en talloze informatiediensten. De deskundigheid in veiligheidszaken, de technologie van digitale handtekeningen en het netwerk voor eBanking, maken van ISABEL de ideale partner voor eBusiness. Elektronisch factureren, eCommerce en veilige communicatie met overheidsorganisaties hebben het bereik van de eInvoice-software drastisch vergroot. De veiligheidssystemen van ISABEL oogsten tot ver over de grenzen erkenning. De software-oplossingen van ISABEL worden in meer dan 40 landen gebruikt. Websites: www.isabel.be, www.einvoice.be.

© TIE Holding NV, 2001. All rights reserved.