Ingezonden persbericht

Persbericht

Neopost BV introduceert Neopost SI 92 couverteermachine voor verwerking gevarieerde toepassingen

Parijs/Almere, juli 2002 - - Neopost BV, dochtermaatschappij van Europees marktleider in mailoplossingen Neopost SA, introduceert de Neopost SI 92. Dit nieuwe couverteersysteem is specifiek ontworpen voor het verwerken van veelzijdige toepassingen. Het is voorzien van een aantal door Neopost ontwikkelde functionaliteiten die documentverwerking nog efficiënter en sneller maken.

Dankzij de Mix 'N Go® functionaliteit is voorsorteren van sets niet meer nodig. Mix 'N Go® controleert volledig automatisch elke set - zonderr dat het systeem gestopt hoeft te worden. Het kiest vervolgens op basis van het aantal vellen, OMR-tekens of het soort bijlagen of de set al dan niet wordt gevouwen en daarna in een C5- of een C4-envelop wordt gestoken. De verwerking verloopt hierdoor sneller en efficiënter.

Het controleniveau van de Neopost SI 92 is hoog. De Secure 'N Feed®

technologie is in elk toevoerstation ingebouwd en wordt per job ingesteld. Het controleert of het exacte aantal vellen uit het toevoerstation is gehaald. Daarnaast meet Secure 'N Sert® de dikte van iedere completee set voordat deze in de envelop wordt gestoken.

De Neopost SI 92 is uitgerust met maximaal vier toevoerstations die diverse materiaalsoorten en uiteenlopende papierformaten (van C6 tot C4) door elkaar kunnen verwerken. De toevoerstations en envelopfeeders kunnen worden bijgevuld zonder het systeem te stoppen. Negen jobs zijn voor te programmeren, waardoor de gebruiker snel kan overschakelen tussen de verschillende jobs.

Het open ontwerp van de Neopost SI 92 draagt bij aan een optimale toegankelijkheid en eenvoudige controle van de papierstroom. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en geeft de volledige jobinformatie grafisch weer. Op het scherm wordt met duidelijke tekstberichten en symbolen bijvoorbeeld aangegeven welke instellingen in gebruik zijn en wat de status van een job is. Verwerking op basis van Optical Mark Recognition is mogelijk.

Neopost BV - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere
Telefoon: 0800 - NEOPOST (0800 - 6367678), e-mail: informatie@neopost.nl

Over Neopost BV
Neopost BV - dochtermaatschappij van de beursgenoteerde Franse organisatie Neopost SA - is een Nederlandse handelsonderneming met als missie het leveren van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. Tevens biedt de organisatie haar klanten optimale technische ondersteuning voor alle Neopost-producten. Neopost BV heeft haar hoofdkantoor in Almere en vestigingen in 's-Hertogenbosch en Zoeterwoude Rijndijk.

Redactionele informatie of beeldmateriaal:
Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 366 3034, fax: 055 - 360 2661, e-mail: prinflux@cs.com Ref: Pb0402


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com