BedrijfsautoRAI

16-07-2002

Nieuwe DAF FAS CF85 voor Van Happen uit Son

De Van Happen groep uit Son heeft onlangs het wagenpark uitgebreid met een nieuwe DAF FAS CF85-340. Directeur N. van Happen nam de sleutels officieel in ontvangst uit handen van Dhr. M. Lennards, directeur van Autobedrijf De Burgh B.V. uit Eindhoven. Met de aanschaf van de nieuwe truck beschikt Van Happen voortaan over een wagenpark van meer dan 60 trucks. Net als de overige trucks is ook de nieuwe DAF voorzien van een modern laad- en lossysteem.

Drie specialismen, één organisatie
Van Happen uit Son is een familiebedrijf dat werd opgericht door de vader van de huidige directeur. Na een aantal jaren samen met zijn broer de zaak te hebben geleid, runt N. van Happen het bedrijf tegenwoordig met zijn twee zonen. De Van Happen groep bestaat uit drie specialistische bedrijven: Van Happen container, Van Happen transport en Van Happen sorteer & overslag. Kernactiviteiten zijn afvalmanagement en afvalcontainers, containerverhuur en -verkoop en het transport van allerlei soorten containers en goederen.

Al jaren DAF
Sinds 1958 doet Van Happen zaken met Autobedrijf De Burgh B.V. In dat jaar kocht Van Happen zijn allereerste truck. Het was ook de eerste truck met DAF-motor die Autobedrijf De Burgh B.V. uitleverde. Over de service van Autobedrijf De Burgh B.V. is directeur N. van Happen in al die jaren zeer te spreken geweest: Ik ken ze allemaal bij Autobedrijf De Burgh. Als er iets is, doen ze er ook alles aan om samen met ons een oplossing te vinden. De keuze voor een DAF-truck is voor N. van Happen volstrekt logisch: Waarom zou je voor een buitenlands product kiezen als je een mooi en betrouwbaar product van Nederlandse bodem kunt krijgen?