SKYRADIO

Sky Radio lanceert nieuwe i-mode site

Sky Radio lanceert vandaag een speciale i-mode site. Iedereen die gebruik maakt van de nieuwe i-mode dienst, kan er het laatste muzieknieuws lezen en zoeken naar de kabel- en etherfrequenties van Sky Radio in de buurt. Sky Radio is bovendien het eerste radiostation waar i-mode gebruikers via hun mobiele toestel heel eenvoudig kunnen meedoen aan acties en prijsvragen. Ook kunnen i-mode gebruikers opvragen welk nummer er op dat moment op
Sky Radio gedraaid wordt en ook het vorige en het volgende nummer wordt weergegeven. In de toekomst zal de i-mode site bovendien uitgebreid worden met diverse andere interactieve mogelijkheden. De i-mode gebruikers kunnen gratis inloggen op de site http://skymode.skyradio.nl.

I-mode is een nieuwe mobiele dienst, waarmee het mogelijk wordt om e-mails tot 1000 karakters te versturen en te ontvangen, foto's en plaatjes te bekijken en versturen, beltonen te downloaden en tenslotte kan je met i-mode gebruik maken van online informatie. Met i-mode is men bovendien altijd online.

De i-mode site van Sky Radio is gebouwd door Basket Builders, een jong innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in internet technologie. Basket Builders heeft speciaal voor de Sky Radio i-mode site een uniek content management systeem ontworpen. Doordat het systeem is gekoppeld aan het content management systeem van de normale Sky Radio site, kan de Sky Radio playlist zowel via het web als via i-mode gepubliceerd worden.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.