Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

Datum: 16/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Persberichten politieteam Vlaanderenstraat

Winkeldievegge aangehouden

Teteringen: Ter zake winkeldiefstal in vanmorgen in een supermarkt in Teteringen een 18 jarige Bredase vrouw aangehouden, die meerdere levensmiddelen in haar tas had gestoken en deze vergat af te rekenen bij de kassa. Na onderzoek en een geldboete van 130 mocht ze met een lege tas naar huis.

Diefstal scooter uit berging

Breda: Vanuit een opengebroken berging in de Roeselarestraat is gisteren een grijze Aprillia Areai 51 bromscooter en een helm gestolen. De bromscooter is voorzien van het verzekeringsplaatje ZQJ-656. De waarde van de bromscooter is 4200.

Autoinbraken

Inbraken in auto's aan de van Voorst tot Voorststraat; Emmastraat en de Zwaluwstraat. De buit bestond uit zonnebrillen, radio's en kleding;

Woninginbraak

In een flatwoning aan de Brusselstraat is ingebroken. Door de voordeur te vernielen verkreeg men toegang tot de woning. Wat er weggenomen is, is nog onbekend. De bewoners zijn met vakantie.

Persberichten politieteam Etten-Leur

Diefstal kentekenplaten

Op de Bernard van Meursstraat te Etten-Leur heeft men van een personenauto de kentekenplaat aan de voorzijde ontvreemd. Het kenteken luidt: VX-GG-61.. Het schadebedrag is onbekend. Het feit heeft plaatsgevonden tussen zaterdag j.l. en vandaag.

Diefstal GSM

Op de Frederik van Eedenstraat te Etten-Leur heeft men in een onbewaakt ogenblik uit de kleedkamer van het zwembad een gsm uit een tas weggenomen. De waarde van de gsm bedraagt 44,92 Euro.

Inbraak caravan

Op de Lage Klappenberg te Etten-Leur heeft men afgelopen nacht ingebroken in een caravan. De toegangsdeur van de carvan werd geforceerd. Uit de caravan werd wat geld, comunicatieapparatuur en enkele sloffen sigaretten ontvreemd. De waarde van de ontvreemde goederen is onbekend