TNT Post Groep NV

Online een (vakantie)kaartje versturen met TPG Post Kaartenservice Een persoonlijke groet met online gemak op de deurmat

16 juli 2002

De zomer staat voor de deur, mensen trekken er massaal op uit en er worden weer miljoenen vakantiekaartjes verstuurd. TPG Post biedt op haar website www.tpgpost.nl bezoekers nu ook de mogelijkheid om via een Kaartenservice échte zelfgemaakte (vakantie)kaartjes met een eigen persoonlijke tekst erop naar vrienden en familie te sturen. Zij ontvangen deze op de deurmat. Als afzender kan men zelf de bezorgdag bepalen. TPG Post is deze maand gestart met een pilot, die duurt tot eind augustus. Als het succesvol blijkt, wordt de online Kaartenservice ook in de toekomst via de website aangeboden.

Echte kaartjes versturen via het internet
Bezoekers kunnen nu via de website www.tpgpost.nl online een kaartje laten versturen. De bezoeker kan kiezen uit een collectie afbeeldingen. Maar ook een eigen foto-afbeelding (bijvoorbeeld gemaakt met een digitale camera) kan op deze ansichtkaart! Een speciale vakantiefoto, een leuke familieportret of gewoon een bijzondere foto die men als herinnering naar iemand kan toesturen. De kaart wordt nog persoonlijker omdat men een eigen boodschap op de achterzijde kan 'schrijven'. Er valt te kiezen uit verschillende lettertypes, waaronder een echt 'handschriftlettertype'. Extra is de mogelijkheid om als afzender de dag aan te geven waarop TPG Post vervolgens de échte ansichtkaart moet bezorgen.

Elke dag de eerste 50 kaarten gratis
Tot en met 31 augustus 2002 mogen elke dag de eerste vijftig gebruikers een gratis kaartje maken en versturen. De overige kaarten worden per opdracht via KPN Switchpoint (via de telefoonlijn) afgerekend. De kosten hiervoor bedragen ¤ 1,15. De Kaartenservice kan alleen binnen Nederland worden gebruikt.

Schrijven zegt meer
TPG Post stimuleert ook deze zomer het publiek om vakantiekaartjes te sturen. Een speciale TPG Schrijfpost trekt deze zomermaanden langs tal van buitenattracties waar het publiek ter plekke fotokaartjes van zichzelf kan laten maken, die vervolgens direct verstuurd worden. Ook attendeert het bedrijf lezers van specifieke doelgroepbladen met advertenties op het persoonlijke van een kaartje. Er zit er eentje bijgeplakt om meteen te schrijven en in de brievenbus te doen. Het versturen en ontvangen van een (vakantie)kaartje wordt altijd en door iedereen gewaardeerd en dat wil TPG Post op deze manier benadrukken.