Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Bijl PR trekt twee nieuwe adviseurs aan

Capelle aan den IJssel, 17 juli 2002 - Bijl, partners in public relations & voorlichting groeit. Twee nieuwe adviseurs zijn aangetrokken; Fleur de Bruijn en Steffart Buijs versterken de organisatie. Fleur de Bruijn (1976) en Steffart Buijs (1976) zijn in dienst getreden als communicatieadviseur interactieve media. In deze functie adviseren en ondersteunen zij de klanten van Bijl op het gebied van digitale communicatie. Met de komst van Fleur en Steffart heeft Bijl PR vier nieuwe media specialisten in huis.

Fleur was achtereenvolgens werkzaam op de communicatieafdelingen van automatiseerder ISSUE en leverancier van routeplanners AND. Steffart werkte hiervoor enkele jaren op de afdeling corporate communicatie van Deloitte & Touche als communicatieadviseur nieuwe media. Daarvoor was hij als copywriter / conceptontwikkelaar werkzaam bij BIKKER.

Bijl PR biedt met 20 medewerkers full service dienstverlening op het gebied van public relations en voorlichting. Klanten van Bijl zijn onder meer De Lotto, Defacto (voorheen Stivoro), NH Hoteles, Provincie Zuid-Holland, P&O North Sea Ferries en Nedlloyd. Bijl is lid van Pinnacle Worldwide, een netwerk van onafhankelijke public relationsbureaus. Bij Pinnacle zijn wereldwijd zo'n 70 bureaus aangesloten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Azië. Gezamenlijk zijn deze bureaus goed voor een honorariumomzet van ruim ¤ 113,5 miljoen en bieden werk aan meer dan 1100 mensen.


Noot voor de redactie,