Gemeente Smallingerland

Welzijns- en cultuursubsidies 2003 (17-07-2002)

WELZIJNS- EN CULTUURSUBSIDIES 2003

Jaarlijks vindt de subsidieverdeling plaats voor diverse vrijwilligersactivi-teiten, speeltuinen, peuterspeelzalen, emancipatie-activiteiten, zang-, muziek- en toneelverenigingen e.d. De toekenningen worden weergegeven op een subsidielijst, een bijlage bij de gemeentebegroting.

Voor het jaar 2003 is de subsidielijst inmiddels in concept gereed. Alle instellingen en groepen die een subsidieverzoek hebben ingediend, krijgen dit ontwerp toegezonden.

Het ontwerp ligt gedurende de periode van 7 juli tot en met 1 september 2002 voor belanghebbenden en geïnteresseerden ter inzage.

In deze periode kunt u de voorlopige subsidielijst ter inzage vragen bij de publieksbalie van het gemeentehuis, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Tot 1 september a.s. kunnen schriftelijke bezwaren worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders.

De Commissie Samenleving en Zorg bespreekt de subsidielijst 2003 in haar vergadering van 14 oktober. Dat is een openbare vergadering in de raadzaal van het gemeentehuis, aanvang 19.30 uur. Iedere geïnteresseerde kan daarbij plaatsnemen op de publieke tribune en desgewenst gebruik maken van het recht tot inspraak.

Na behandeling in de raadscommissie zal de gemeenteraad in haar vergadering van november de subsidielijst 2003 definitief vaststellen.