Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 17-07-2002 2e persbericht van woensdag 17 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vroege dronken bestuurder
Op de Barrierweg is woensdag om 9.30 uur een 31-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man reed met hoge snelheid, rond de 100 km/u., over de Barrierweg en stak met dezelfde snelheid de kruising met de Dr. Berlagelaan over. Hij werd tot stoppen gedwongen. De man bleek gedronken te hebben. De uitslag van de ademanalyse was bijna 1,6 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Deurne: Verdachte steekpartij aangehouden
In de loop van woensdagmorgen is een 37-jarige vrouw uit Emmen aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht dat zij woensdagmorgen in een woning aan de Rembrandt van Rijnstraat de 38-jarige bewoner met een mes heeft gestoken. Beiden hebben een relatie gehad. De vrouw meldde zich in de loop van de morgen bij regiopolitie Brabant Noord. De vrouw is voor verder onderzoek naar Eindhoven gebracht en daar de cel ingegaan voor onderzoek. Wat er woensdagmorgen precies is gebeurd in de woning in Deurne is nog niet bekend, onderzoek moet dat nog uitwijzen.

Deurne: Begrafenis onbekende man
Aanstaande vrijdag, 19 juli, is de begrafenis van het stoffelijk overschot dat op 30 maart in de bossen bij de Liesselseweg in Deurne is gevonden. De begrafenis is op de algemene begraafplaats aan de P. Jacobsweg in Deurne. Het stoffelijk overschot werd door wandelaars gevonden. Het was in een oud tapijt gewikkeld. Ondanks diverse onderzoeken is het rechercheteam niet achter de identiteit van de man kunnen komen. Het stoffelijk overschot is door justitie vrijgegeven omdat een begrafenis het verder onderzoek niet belemmert. De gemeente Deurne draagt zorg voor de begrafenis. Er wordt voorlopig geen steen geplaatst. De begrafenis is om 10.30 uur. Het onderzoek in deze zaak gaat nog door.