Ingezonden persbericht


Feestelijke opening Canon Center Utrecht op 17 juli

Utrecht, 10 juli 2002 - Op woensdag 17 juli aanstaande wordt het Canon Center Utrecht officieel geopend. Het bedrijf is gevestigd op Molen 13a in Houten.Een hoogtepunt van de feestelijke openingsactiviteiten is om 15.30 uur de uitreiking door de wethouder van sport en culturele zaken de heer T. Strien van twee multimediasets aan de winnaars van een prijsvraag die is gehouden onder basisscholen en verenigingen in Houten.

Basisscholen en verenigingen in Houten maakten de afgelopen maanden kans op het winnen van een gratis multimediaset, bestaande uit een pc, digitale fotocamera en een kleurencopier/-printer/-scanner/-fax van Canon voor het bedenken van de meest originele toepassing met deze high-tech apparatuur op school of in de vereniging.

Het nieuwe Canon Center Utrecht, het regionale aanspreek- en verkooppunt voor bedrijven en instellingen in de regio Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Almere, wil met deze wedstrijd haar verbondenheid met de nieuwe vestigingsgemeente, de plaatselijke instellingen en diverse organisaties onderstrepen.

Bij het Canon Center Utrecht kan men terecht voor de nieuwste oplossingen van Canon. Van eenvoudige printers en camera's tot en met complete documentoplossingen, inclusief software-applicaties, implementatie en systeemonderhoud.

"Canon is een pionier op het gebied van complete oplossingen voor het kantoor. Met onze wedstrijd willen we onze technologie eens aan het werk zetten op plaatsen waar dat niet zo voor de hand ligt. En tot wat voor verassende resultaten dat kan leiden, kan men tijdens de opening met eigen ogen aanschouwen", verduidelijkt Erwin Bouwman, manager van het Canon Center Utrecht.

"In ons bedrijf kijken we duidelijk verder dan het leveren van een enkele kopieermachine of printer. Wij bieden een gestroomlijnde oplossing voor het hele werkproces, van digitale opname tot digitale afdruk of opslag. Dit is het Office IT-concept. Netwerkoplossingen die niet alleen wérken, maar vooral ook préttig werken, dat is wat wij organisaties kunnen bieden", aldus Bouwman. "Maar onze mensen staan evengoed klaar voor de particulier die op zoek is naar een uitstekend apparaat voor thuiskantoor of hobby-gebruik."

Canon Nederland NV
Canon Nederland NV maakt onderdeel uit van Canon Europe. Dit is een divisie van Canon Inc. Japan, een toonaangevende en innoverende leverancier van beeldverwerkings- en informatietechnologie-oplossingen voor de consumentenmarkt en de zakelijke markt.

Canon Nederland NV richt zich op twee duidelijk gedefinieerde markten: Business Solutions (netwerkapparatuur: oplossingen voor fotokopie, printer, scanner en fax en digitaal documentenbeheer), en Consumer Imaging (Input Solutions: fotografische apparatuur, bestaande uit analoge en digitale camera's en camcorders, en Output Solutions: Bubble Jet en andere printers).

Canon Nederland is gevestigd in Hoofddorp en er zijn ruim 500 mensen werkzaam.

Persinformatie:
Canon Nederland N.V.
Henk Steenbergen
Manager Corporate Communications
Neptunusstraat 1
2132 JA Hoofddorp
t.: (023) 567 02 36
e: h.steenbergen@canon.nl