Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-07-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.35 uur

Verkeerscontrole

SOEST- Op donderdagavond werd een snelheidscontrole gehouden op de Stadhouderslaan. De controle was van 21.30 tot 22.00 uur en twee automobilisten kregen een bekeuring omdat ze harder reden dan de maximale snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogte gemeten snelheid bedroeg 86 kilometer per uur.

Rijden onder invloed

BAARN- Op vrijdagochtend werd een automobilist gecontroleerd op de Nieuwstraat. Onderzoek wees uit dat de 44-jarige automobilist uit Baarn teveel had gedronken. Op het bureau blies hij 1.25 promille en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op vrijdagochtend controleerden agenten omstreeks 02.00 uur een bestuurder die over de Westsingel reed. Onderzoek wees uit dat de 24-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg teveel had gedronken en blies op het bureau 1.10 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van 4 uur.
Een uur later werd een 27-jarige automobilist uit Bunschonten/spakenburg gecontroleerd op de Stadsgracht. Ook hij bleek teveel te hebben gedronken en blies op het bureau 0.95 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 3 uur.