Digitale Gemeente Houten

Voorstelling van Circus Jopie in Wilhelminapark

donderdag 11 juli 2002 - Bron: Circus Jopie

De voorstellingsgroep Circus Jopie speelt op vrijdag 19 juli een spectaculaire circusvoorstelling in het Wilhelminapark in Utrecht-Oost. De groep bestaat uit dertien jongeren tussen de 15 en 20 jaar. De voorstelling begint om 14.30 uur.

Een bus, dertien bouwvakkers en een paar enorme steigers. Dit vormt het decor van de voorstelling de Bouw. De bouwvakkers hangen vervolgens hoog in trapeze en tissu, koorddansen tussen steigerdelen en klimmen op elkaar in fascinerende acrobatiekacts. Ook laten ze ingewikkelde kunstjes zien op eenwielfietsen, jongleren ze met ballen en kegels en komen er nog veel meer stunts voorbij. Een voorstelling met dans, theater, circus, vuur en veel vaart.

Circus Jopie geeft circuslessen aan ruim 300 beginnende en gevorderde circusartiesten in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar. Je leert er allerlei circusacts, zoals jongleren, acrobatiek, eenwielfietsen, trapeze, clownerie, goochelen, theater en nog veel meer. De vergevorderde groepen Bambino en Circus Jopie treden veel op in theaters en op straat, zoals nu in het Wilhelminapark.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).