Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 19-07-2002 Persberichten district Den Bosch

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 19-jarige vrouw uit Nuland aangehouden. De vrouw werd toen ze een winkel aan de Arena in `s-Hertogenbosch uitliep betrapt op diefstal. De vrouw bleek in haar kinderwagen 27 verschillende stuks kinderkleding te hebben verstopt met een waarde van ruim ¤ 335. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezon-den.

INBRAAK WONING, Rosmalen

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Sparrenhoeven in Rosmalen. Een deur werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Een laptop, sieraden en bestek wer-den gestolen.

COMPUTER GESTOLEN BIJ INBRAAK BEDRIJF Rosmalen

Donderdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Weidestraat in Rosmalen. Een ruit werd ingegooid. Uit het bedrijf werd een computer gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN


· Afgelopen nacht is een 25-jarige man uit Drunen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 1 uur. De controle vond plaats op de Parklaan in Drunen.
· Dezelfde nacht werd ook een 28-jarige man uit Vught voor het zelfde feit bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vondplaats op de Visstraat in `s-Hertogenbosch. · Op de Rodenborchweg in Rosmalen werd afgelopen nacht 28-jarige man uit Vinkel voor het rijden onder invloed bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. · Een 30-jarige man uit `s-Hertogenbosch kreeg afgelopen nacht een boete van ¤ 190, om-dat hij te veel gedronken had en toch met een auto reed. Verder kreeg hij ook een rijver-bod van 1 uur. De controle vond plaats op het Hinthamerbolwerk in `s-Hertogenbosch.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING, Vlijmen

Vrijdagmorgen is een 30-jarige man uit Vlijmen bekeurd. De man werd op het burgemeester van Houtplein in Vlijmen met zijn auto gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de man een ontzegging van de rijbevoegdheid had.

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN, Drunen / Vlijmen


· Vrijdagmorgen is in een loods bij een woning Sportlaan in Drunen een hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij werden 414 volgroeide planten aangetroffen. De planten, assimilatielampen, ventilatoren, luchtfilters en ander benodigdheden zijn in beslag ge-nomen. Bij de loods werd een vrachtauto aangetroffen geladen met benodigdheden om een hennepkwekerij in te richten. Ook deze vrachtauto met inhoud is inbeslaggenomen. Een 24-jarige man uit Drunen werd ter plaatse aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. · Eveneens vrijdagmorgen werd in enkele loodsen aan de Nassaulaan in Vlijmen een hen-nepkwekerij aangetroffen. De planten in de kwekerij waren kort te voren gerooid. Totaal hadden in de loodsen 1050 planten gestaan. De assimilatielampen, afzuigers, luchtfilters en andere benodigdheden zijn in beslag genomen. Tegen de 37-jarige eigenaar uit Vlij-men is proces-verbaal opgemaakt.