Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-07-2002 Persberichten district Land van Cuijk

AUTO GESTOLEN, Cuijk

Donderdagmiddag is vanaf de Beerseweg in Cuijk een grijze Mitsubishi Pajero gestolen. Het kenteken van de auto is VG-30-TB.

SNELHEIDSCONTROLE, Landhorst

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Grote Baan in Landhorst. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 15 bestuurders bekeurd, omdat ze te hard reden. Van drie bestuurders, een 36-jarige en een 32-jarige man uit Mill en een 29-jarige vrouw uit Sint Anthonis, werden de rijbewijzen ingevorderd. Ze reden meer dan 50 km te hard. De hoogst gemeten snelheid was 142 km/u.

INBRAAK WINKEL, Mill

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Schoolstraat in Mill. Men wist in de winkel te komen door het dak open te breken. Nog onbekend is wat er is gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN

h Afgelopen is een 54-jarige vrouw uit Boxmeer bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod van 6 uur . De controle vond plaats op de Karel Doormanstraat in Boxmeer. h Dezelfde nacht werd ook een 20-jarige fietser bekeurd omdat hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur. De controle vond plaats op de Kalkhofseweg in Haps.

JONGENTJE OVERLEDEN, Maashees

Het 9-jarige jongetje uit Maashees dat afgelopen zondag ernstig gewond raakte bij een onge-val op de Monseigneur Geurtsstraat in Maashees, is vandaag, vrijdag 19 juli, in het zieken-huis in Nijmegen aan zijn verwondingen bezweken.