Verkeersongeval Hillegom
De politie stelt een onderzoek in naar een verkeersongeval op vrijdag 19 juli omstreeks 10.45 uur. Een 39-jarige automobilist uit Hillegom reed over de Mariastraat komende uit de richting van de Prinses Irenelaan. Op de kruising met de Hoofdstraat sloeg zij linksaf. Zij zag hierbij een tegemoetkomende bromfietsster uit haar woonplaats over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De 26-jarige bromfietsster liep een snee op aan een knie.

Bromfietser rijdt tegen paal Hillegom
Een 16-jarige bromfietser uit Hillegom is op vrijdag 19 juli omstreeks 13.30 uur met zijn bromfiets tegen een lantaarnpaal gereden. De bromfietser reed over de Leidsestraat komende uit de richting van de Van den Endelaan. Voor hem in dezelfde richting reed een vrachtauto die hij wilde inhalen aan de rechterzijde. De bromfietser reed vervolgens bij een vluchtheuvel tegen de lantaarnpaal. De bromfietser liep vermoedelijk een beenbreuk en nekletsel op.

Politie houdt man met wapen aan Nieuwerkerk a/d Ijssel
De politie heeft op vrijdagmorgen 19 juli een 56-jarige man uit Kruiningen aangehouden op verdenking van bezit van een vuurwapen. De politie maakt proces verbaal op tegen de verdachte. De man zou even voor 10.00 uur bij een bedrijf aan de Hoogeveenenweg zijn binnengegaan waar hij een gesprek zou hebben over een conflict. Nadat men het wapen bij de man had gezien werd de politie ingeseind. De politie heeft de personeelsleden geëvacueerd, waarna de verdachte omstreeks 10.30 uur in het bedrijf kon worden aangehouden. De verdachte is in verzekeringgesteld en wordt maandag 22 juli voorgeleid aan de officier van justitie.


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 19 juli 2002