Gemeente Den Haag

2002-07-19: Extra impuls voor Haagse amateurkunst

De amateurkunst is belangrijk voor het culturele klimaat in de stad. Daarom stelt het college voor een bedrag van 250.000 extra beschikbaar te stellen om een impuls te geven aan deze sector.

Op dit moment wordt reeds 600.000 aan subsidies in deze sector verleend. Met dit extra geld wil de gemeente meer ruimte scheppen voor nieuwe initiatieven. In een plan van aanpak staat aangegeven hoe de amateurkunstsector verder kan worden versterkt: door meer samenwerking tussen de verschillende organisaties die zich met amateurkunst bezighouden, een goede verdeling van een kwalitatief goed aanbod over de stad, het opzetten van een logistiek organisatorische serviceverlening voor de amateurpodiumkunsten. Voorts door een helder en niet al te ingewikkeld stelsel voor de subsidieverlening en een website met een overzicht van vraag en aanbod op het gebied van amateurkunst in Den Haag.

last update: 19-7-2002 12:15:56 ;pag.: 14792; auteur: 77;cat.: 17,Geen reactieknop ondersteunt het gebruik van scripts niet ...