Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - APELDOORN, VRIJDAG 5 JULI 2002

Spherion haalt Vitesse naar Eikelhof

Bennekom oefent tegen Vitesse

BENNEKOM/APELDOORN - Zaterdaghoofdklasser Bennekom speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 20 juli tegen eredivisieclub Vitesse uit Arnhem. De oefenwedstrijd op Sportpark De Eikelhof begint om 14.30 en de organisatie van het duel is andermaal in handen van Spherion Recruitment, tevens hoofdsponsor van VV Bennekom.

Spherion Recruitment baarde in 1999 opzien toen het - destijds nog onder de naam van Interim Personnel - de profs van FC Barcelona naar De Eikelhof haalde. Het sterrenensemble van Louis van Gaal kwam op volle oorlogsterkte naar Bennekom en de vele duizenden toeschouwers genoten met volle teugen van de hoogstandjes van onder meer Patrick Kluivert, Jari Litmanen, Philip Cocu, de gebroeders De Boer en de onlangs op het WK furore makende Braziliaan Rivaldo. FC Barcelona won het duel tegen een regionale selectie met 12-0.

Chelsea

Een jaar later herhaalde Spherion deze krachttoer en wist het de Engelse Champions League-deelnemer Chelsea FC te strikken voor een oefenwedstrijd op De Eikelhof tegen een regioteam. Dit keer werd het 6-0 voor de profs die onder meer aantraden met Ed de Goey, Mario Melchiot, Gianfranco Zola en de Franse wereldkampioenen Marcel Desailly, Didier Deschamps en Frank Leboeuf.

Ook Vitesse komt op 20 juli met alle bekende namen naar Sportpark De Eikelhof, dat ongetwijfeld weer vol zal stromen met voetballiefhebbers die willen zien of de lokale favorieten van VV Bennekom een vuist kunnen maken tegen de profs uit Arnhem. De nieuwe Vitesse-trainer Mike Snoei heeft toegezegd met de complete selectie van de Uefacup-deelnemer naar Bennekom af te reizen.

Kaartverkoop

Theo Rossen, Sales Manager bij Spherion Recruitment en verantwoordelijk voor de organisatie van het voetbalduel: "De ervaringen met de wedstrijden tussen het regioteam tegen Barcelona en Chelsea waren zeer positief. Door dit soort evenementen te organiseren willen wij de goede samenwerking met onze relaties - klanten en kandidaten - onderstrepen. We zullen daarom ook nu weer een gelegenheid creëren om onze gasten op gepaste wijze te ontvangen. Een andere reden om Vitesse naar De Eikelhof te halen, is dat we inmiddels hoofdsponsor zijn geworden van VV Bennekom. Daar zijn we trots op en dat willen we ook uitdragen!"

De voorverkoop voor de wedstrijd tussen Bennekom en Vitesse gaat vrijdag 5 juli a.s. van start. De kaarten (staanplaatsen) kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Coach Ede, Van Wonderen Intersport Bennekom, Bloemenhandel Gert v/d Born (Ede en Bennekom), Rossen Medi-Sport Ede, Versteeg Intersport Veenendaal, Tick Schoenen en Sport Lunteren, Winners Intersport Wageningen en de vestigingen van Spherion Recruitment in Apeldoorn , Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem.

Spherion Uitzendbureau is onderdeel van Spherion Recruitment Group, een professionele en inspirerende organisatie in advies en bemiddeling op het gebied van personeelsmanagement. Zij maakt deel uit van Spherion Corporation, wereldwijd actief in human capital management en beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange. Spherion behoort met ruim 1.000 vestigingen tot de top vijf van toonaangevende bureaus en is in geheel Nederland vertegenwoordigd met dertig vestigingen en een Service Center in Apeldoorn.

Voor meer informatie over bijgaand persbericht kunt u contact opnemen met Theo Rossen via het Service Center van Spherion Uitzendbureau in Apeldoorn (tel. 055-5384777).

Spherion Recruitment Group
Service Center
Oude Apeldoornseweg 28
7333 NS APELDOORN
Tel.: +31 (0)55 538 47 77
Fax: +31 (0)55 5332 611
marcdrijver@eu.spherion.com
www.spherion.nl