Gemeente Hilversum

Asfalteringswerkzaamheden Diependaalselaan

Van 22-26 juli krijgt de rijweg van de Diependaalselaan vanaf de Bosdrift tot de Eikbosserweg een volledig nieuw wegdek. Alle asfaltlagen worden verwijderd en vervangen door nieuwe. Het werk begint maandag en duurt in principe drie dagen. Daar kunnen een of twee dagen bijkomen in geval van regenachtig weer. De Diependaalselaan zal op het betreffende traject voor het autoverkeer volledig worden afgesloten, inclusief de kruisingen met de Bosdrift en de Eikbosserweg. Alleen de noord-zuidverbinding via de kruising Hilvertsweg/Diependaalselaan wordt opengehouden.

Voor deze asfalteringswerkzaamheden op de cruciale verbindingsweg die de Diependaalselaan vormt tussen de Vreelandseweg en de A27 is bewust gekozen voor de eerste week van de bouwvakvakantie om zo min mogelijk autoverkeer te hoeven omleiden.

De omleidingen
Autoverkeer vanuit de richting Vreeland wordt naar de A27 omgeleid langs de Ring Noord en de Ring Oost, dus via de route langs het Mediapark en uiteindelijk de Kamerlingh Onnesweg. Het plaatselijke autoverkeer op de Diependaalselaan wordt bij de Admiraal de Ruijterlaan opgevangen en via o.m. de Kolhornseweg teruggeleid naar de Diependaalselaan. Autoverkeer vanaf de A27 richting Vreeland wordt via de Utrechtseweg en de Gijsbrecht van Amstelstraat weer in het juiste spoor gebracht.

Datum bericht 17 juli 2002