Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 22/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Polsbreuk

TILBURG Een 76 jarige vrouw, waarvan verdere gegevens ontbreken, kwam gistermiddag rond vijf over halfvijf aan het Stadhuisplein ten val. De vrouw was over een stoeprand gevallen en brak hierbij vermoedelijk haar pols. De GGD heeft de vrouw meegenomen naar een Tilburgs ziekenhuis.

Bekeuringen voor winkelsluitingstijdenwet.

TILBURG Gistermiddag heeft de politie van team Wilhelminapark de 39-eigenaar van een shoarmazaak aan de Brunostraat bekeurd. Deze zaak verkocht, in strijd met de bepalingen van de
winkelsluitingstijdenwet., etenswaren via een luik dat aan de Benedictusstraat ligt. De man kreeg een bekeuring en zijn winkel werd gesloten.

Eenzelfde lot overkwam de 29-jarige eigenaar van een zaak aan de Hasseltstraat. Ook via een luik aan de Willem de Rijkestraat verkocht de man shoarma- en andere gerechten.

Een 35-jarige eigenaar van een shoarmazaak aan de Enschotsestraat ging ook op de bon. Hij verkocht ook via een luik aan de Goudenregenstraat.

Met auto tegen boom

GOIRLE Vannacht, even na één uur, belandde een 18-jarige man uit Alphen aan de Tilburgseweg met zijn auto tegen een boom. De man raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur van zijn auto kwijt. Hij liep hierbij letsel aan het gezicht op. Een 15-jarig meisje uit Riel dat bij hem in de auto zat liep bij de aanrijding gekneusde ribben op.

Vandalen aangehouden

TILBURG Vannacht, even voor drie uur, hebben agenten aan de Utrechtsestraat een 20-jarige man uit Tilburg en een 21-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat zijn in de Poststraat een deurbel in brand hadden gestoken. Aan de hand van opgegeven signalementen kon de politie de beide vandalen in de kraag vatten. De 20-jarige Tilburger krijgt ook nog een proces-verbaal voor het beledigen van een agent. Hij vond het nodig de agent voor alles en nog wat uit te maken.