Ingezonden persbericht


Ultra-compacte fotoprinter voor gebruik met een digitale camera

Amstelveen, 22 juli 2002 - HP brengt een ultra-compacte, stijlvolle fotoprinter op de markt: de HP Photosmart 130. Dit handzame model print professionele foto's tot 10 x 15 cm zonder witte randen met een resolutie tot 4800 dpi geoptimaliseerd(1). Tussenkomst van een pc is overbodig bij het printen van foto's.

De HP Photosmart 130 is 22 x 11 x 7 cm (b x d x h), weegt slechts 1,3 kilo en heeft een inklapbare papierlade. Hierdoor past hij overal en is hij gemakkelijk mee te nemen. Gebruikers kunnen geheugenkaarten van digitale camera's (Compact Flash, SmartMedia, Memory Stick, Secure Digital en MultiMedia) direct in de printer steken en zo foto's printen. Kleurenfoto's zijn binnen drie minuten geprint. De printer is eenvoudig te bedienen via het lcd-scherm met pictogram-men. De USB-poort maakt het eenvoudig de printer aan te sluiten op pc of Mac.

De HP Photosmart 130 wordt geleverd met HP Photo & Imaging Software. De speciaal ontwikkelde lichtbestendige HP-inkt in combinatie met HP Premium Plus fotopapier zorgt ervoor dat foto's jarenlang mooi blijven.

Prijs
De HP Photosmart 130 heeft een consumentenadviesprijs van ¬ 199,- (inclusief BTW).

Informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend leverancier van producten, oplossingen en diensten en maakt technologieën toegankelijk voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing.

Het nieuwe HP heeft over 2001 een gecombineerde omzet van circa 81,7 miljard dollar behaald en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. In Nederland bedroeg de omzet circa ¬ 2,18 miljard en heeft HP 10 vestigingen.

tot 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerde resolutie in kleur op speciaal fotopapier, 1200 x 1200 dpi invoer bij printen vanaf een computer.

Contactpersoon voor de redactie:
(

Ingezonden persbericht