Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 22-07-2002 Mediaberichten 22 juli (laatste berichten)

Verkeershandhavingsteam schrijft 176 bekeuringen uit

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Venray en Vredepeel 176 bekeuringen uitgeschreven.

VENRAY - Op de Noordsingel en de Langstraat zijn maandag 28 automobilisten bekeurd. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (26), niet handsfree bellen (1) en te hard rijden (1).

VREDEPEEL Op de Ripseweg zijn maandag 148 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid van de 1120 gecontroleerde voertuigen bedroeg 121 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 245,00.

259 bekeuringen bij verkeerscontroles

VENLO - Op de Keulse Barriere zijn maandag 235 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1340 gecontroleerde voertuigen bedroeg 115 km/uur waar maximaal 60 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 327,00.

ROGGEL Op de Tramstraat zijn maandagmorgen met behulp van een lasergun vier automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 67 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 63,00.

TEGELEN Op de Venloseweg heeft de politie zondagmiddag een 47-jarige automobilist betrapt op het rijden in een onverzekerde auto. Bij een controle bleek dat zijn auto al ruim vier jaar niet meer verzekerd is. Hij kreeg een vordering om aan te tonen dat zijn auto is verzekerd, als hij dit niet aan kan tonen krijgt hij een bekeuring voor het rijden in een onverzekerde auto.

WEERT Op de Kasteelsingel zijn zondag twee automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 78 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 115,00. Verder zijn maandag op de Kasteelsingel veertien automobilisten bekeurd. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (11), rijden zonder geldig rijbewijs (1) en te hard rijden (2).

ROERMOND Op de Andersonweg zijn maandag vier automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Bij de controle zijn achttien automobilisten gecontroleerd.