Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 22-07-2002 Persberichten district de Leijgraaf

TE VEEL GEDRONKEN, Uden


· Zondagavond is een 27-jarige vrouw uit Bemmel bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle was op de Pastoor Spieringsstraat in Uden.


· Eveneens zondagavond werd een 31-jarige man uit Gendt voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van ¤ 190. Hij werd op de Kastanjeweg in Uden gecontroleerd.

INBRAAK WONING, Uden

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan Bijland in Uden. Men wist de woning binnen te komen via een slaapkamerraam. Uit de woning werden tal van elektrische apparaten gestolen, als TV, DVD en computer.

AUTO`S GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Schaijk

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Molenaarstraat in Schaijk. Men wist binnen te komen door middel van de gaatjesboormethode. Uit de woning werden autosleutels gestolen. Met de sleutels werden twee bij de woning geparkeerde auto gestolen. Het betreft een blauwe Mercedes S 500 L met het kenteken 60-GT-RN en een grijze Mercedes A 190 met het kenteken 42-HR-VP. De waarde van de twee auto`s is ongeveer ¤ 180.000.

VROUW VAN TAS BEROOFD, Uden

Maandagmorgen is een 51-jarige vrouw uit Reek van haar tas beroofd. De vrouw liep rond 11.30 uur over de Markt in Uden, waar ze juist bij een bank had gepind, naar haar auto. Toen ze bij haar auto kwam voelde ze dat haar schoudertas van haar schouder werd gerukt. Twee mannen, in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, renden met de tas over het kermisterrein weg. In de tas zaten papieren en een portemonnee met ongeveer 200 euro.