Gemeente Zoetermeer

Nieuw bestemmingsplan voor Noordelijk Plassengebied

Voor het Noordelijk Plassengebied wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld.
Vanaf maandag 22 juli aanstaande komt daarom een nieuwsbrief Noordelijk Plassengebied uit. Met de nieuwsbrief wil de gemeente bewoners informeren over de herziening van het bestemmingsplan. Deze nieuwsbrief is af te halen bij de publieksbalie in het Stadhuis en de wijkposten.

Wat staat erin?
In de nieuwsbrief vindt u informatie over de plangrenzen, uitleg over wat een bestemmingsplan nu eigenlijk is, een samenvatting van het inventarisatierapport en hoe het nu verder gaat. De nieuwsbrief komt nu uit, omdat het inventarisatierapport is afgerond. In dit inventarisatierapport zijn gegevens verzameld, die van belang zijn voor het bestemmingsplan.

Geef uw mening
Bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden kunnen een rol spelen bij het tot stand komen van het bestemmingsplan. Omdat het inventarisatierapport als basis dient voor het maken van het nieuwe bestemmingsplan, is het van belang dat de basisgegevens die in het rapport staan, overeenstemmen met de werkelijkheid. Om ook met de belangen en wensen van iedereen in het gebied rekening te kunnen houden, hecht de gemeente veel waarde aan contact met belanghebbenden. Zij kunnen dan ook op belangrijke momenten hun mening geven.

Ter inzage
Het inventarisatierapport ligt van 22 juli tot en met 30 augustus ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het Stadhuis.
De nieuwsbrief is verkrijgbaar bij de wijkposten en de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het Stadhuis. Bovendien is de inhoud van de nieuwsbrief terug te vinden op de internetsite van de gemeente Zoetermeer (www.zoetermeer.nl) onder het kopje 'Plannen en projecten'

Laatste wijziging: 11-07-2002