Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten.

Ede, 23-7-02.

Diefstal van een crossmotor.
Uit een bedrijfshal op de Frankeneng werd maandagochtend een crossmotor gestolen op het moment dat de toegangsdeuren open stonden. Het voertuig betreft een rood/witte Honda 125 en is niet voorzien van een kentekenplaat.

Wateroverlast.
Gisterenavond heeft de politie zich toegang verschaft tot een flatwoning op de Dick Ketttraat. Uit de woning lekte water naar het daaronder gelegen appartement. Omdat niemand thuis bleek te zijn betrad de politie de woning waar de lekkage vandaan kwam. Al gauw bleek dat de waterslang van de wasmachine was geschoten en het water uit de kraan spoot. Door eenvoudigweg de kraan dicht te draaien was het euvel snel verholpen. De onderburen moesten flink in de badkamer dweilen.

Verkeerscontrole.
Bij een verkeerscontrole op de Bennekomseweg te Ede werden gisterenmorgen 23 bekeuringen uitgescheven voor het niet dragen van de autogordel.

Van 13.00-14.30 uur werden gisterenmiddag op de kruising Proosdijerveldweg/Slotlaan/Molenstraat 11 automobilisten betrapt die door rood licht hadden waren gereden.

Met appels gooien.
Gisterenmiddag deed een 69 jarige chauffeur van een vrachtauto uit Duiven aangifte dat de voorruit van zijn voertuig met een appel aan diggelen was gegooid. De appel werd met andere dergelijke vruchten vanaf het viaduct van de Keesomstraat door jeugd van ongeveer 12 jaar naar beneden gegooid. Een van deze appels trof de voorruit van de vrachtauto met het gemelde gevolg. De bestuurder is nog uitgestapt om naar de baldadige jeugdigen te zoeken. Deze waren echter alweer verdwenen.

Einde berichten.