Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-07-2002
Persberichten districht Eemland noord, 09.00 uur

Verkeerscontrole

SOESTERBERG- Op verschillende locaties in Soesterberg zijn op maandagmiddag autogordelcontroles gehouden. In totaal werden 12 bekeuringen uitgereikt.

Rijden onder invloed

BAARN- Op dinsdagochtend werd een automobiliste aangehouden omdat zij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Omstreeks 00.40 uur zagen agenten de 44-jarige automobiliste uit Soest rijden op de Amsterdamsestraatweg en werd gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat ze gedronken had en blies op het bureau 1.10 promille. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Schoten gelost, mannen aangehouden

SOEST- Op dinsdagochtend werden twee mannen aangehouden nadat zij vermoedelijk schoten hadden gelost op een deur.Omstreeks 00.50 uur kregen agenten de melding dat er schoten waren gehoord in een flat aan de Weegbreestraat. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen bij de kelderboxen gaten aan in een deur welke waren ontstaan door kogels. De politie ging op onderzoek uit en kwam tot de ontdekking dat de mogelijke schutters in een woning aan de Weegbreestraat woonden. In de woning trof de politie twee mannen aan in de leeftijd van 18 en 22 jaar afkomstig uit Soest. De politie ging op onderzoek uit in de woning en trof hier een vuurwapen aan. Beide mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.