DR L.P. VAN DER WEIJ

Nieuw boek: Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg


- Persbericht -

Boek voor vrouwen die borstvergroting overwegen: Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg

Arnhem, 23 juli 2002 - Morgen komt het boek 'Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg' van plastisch chirurg Dr Leo Peter van der Weij uit. Steeds meer vrouwen overwegen een borstvergroting. Het 103 pagina's tellende boek informeert vrouwen die een borstvergroting overwegen. Uit ervaring weet Van der Weij dat vrouwen meer tevreden zijn over het eindresultaat als ze van tevoren goed zijn voorgelicht over de borstvergroting. In het boek komen de meest gestelde vragen over borstvergroting uitgebreid aan bod. Waar vind ik een goede plastisch chirurg? Zijn er risico's verbonden aan de ingreep? Wat is voor mij het beste borstimplantaat? Hoe lang duurt de herstelfase?

Van der Weij heeft tot doel patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg. Een belangrijk onderdeel van deze zorg is goede informatie. 'De keuze om een borstvergroting te ondergaan is een heel persoonlijke. Of het resultaat optimaal wordt, hangt af van de kennis van de patiënt en de daaruit voortvloeiende beslissingen, de kwaliteit van de chirurg en het genezingsproces. Met dit boek hoop ik vrouwen op weg te helpen naar de juiste keuze', aldus Van der Weij. Van der Weij omschrijft de verschillende fasen van de keuze tot een borstvergroting tot en met het herstel. Daarnaast komen in het boek aan bod: de geschiedenis van de borstvergroting, een checklist voor het consult, tips voor voor en na de borstvergroting, 9 persoonlijke verhalen van patiënten en 32 voor en na foto's.

Leo Peter van der Weij
Van der Weij is als plastisch chirurg verbonden aan Kliniek Klein Rosendael. Deze kliniek maakt deel uit van MediNova, een netwerk van dagklinieken. Van der Weij traint zowel nationaal als internationaal plastisch chirurgen in borstvergrotende operatietechnieken, en in het juiste gebruik van de matrix van vormvarianten van het anatomische borstimplantaat.

Uitgave van Gopher Publishers
'Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg' wordt uitgegeven door Gopher Publishers uit Groningen. Boeken kunnen voor 22 euro worden besteld bij Gopher via www.gopher.nl of via de boekhandel (ISBN 90-5179-056-2). Gopher kan boeken vervaardigen in oplagen vanaf één exemplaar. Dit biedt de mogelijkheid om elk boek van een persoonlijk voorwoord te voorzien. Consumenten, maar ook bedrijven kunnen op deze manier hun relaties een gepersonaliseerd cadeau geven.

INFORMATIE
Voor meer informatie of het aanvragen van een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met
Dr Leo Peter van der Weij. Bereikbaar via:
Huijskens & Istha
Letty Verweij
Tel.: 020 - 6855 955
Fax: 020 - 6855 422
E-mail: lverweij@huijskens-istha.nl

23 jul 02 10:04