Gemeente Capelle a/d IJssel

Afsluiting Riviaduct voor bouw Braingate

Langs de noordzijde van de Abram van Rijckevorselweg wordt ter hoogte van het Riviaduct het kantoorgebouw Braingate opgetrokken. Dit gebouw wordt over het Riviaduct gebouwd. De zogenaamde liggers tussen beide gebouwen aan weerskanten van het Riviaduct zijn ondertussen aangebracht. Om veilig het gedeelte te bouwen dat boven het viaduct loopt, is het noodzakelijk om het Riviaduct af te sluiten voor het verkeer.

Het Riviaduct wordt vanaf dinsdag 23 juli tot vrijdag 16 augustus 2002 voor het verkeer afgesloten.

- Het verkeer vanuit de richting Capelle aan den IJssel naar Rivium wordt omgeleid door s-Gravenland of over het Kralingesplein.
- Het verkeer uit de richting Rotterdam naar Fascinatio wordt omgeleid via het kruispunt bij Metrostation Capelsebrug.
- Het verkeer komende uit Rivium kan alleen de toerit naar de Abram van Rijckevorselweg richting Capelle aan den IJssel gebruiken en moet voor de richting Rotterdam draaien op het kruispunt ter hoogte van het metrostation Capelsebrug.

- Het verkeer komende uit Fascinatio kan alleen de toerit naar de Abram van Rijckevorselweg richting Rotterdam gebruiken en moet voor de richting Capelle aan den IJssel omkeren bij het Kralingseplein. Alle omleidingsroutes worden op borden aangegeven.