Ingezonden persbericht

Benoemingen bij FinAce Security Services

Ditmar Brugman (27) is benoemd tot Business Security Manager bij FinAce Security Services. Brugman is verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van security audits. Tevens is hij verantwoordelijk voor het advies met betrekking tot de implementatie van organisatorische maatregelen zoals: security management processen, beleidsontwikkeling, bewustwordingworkshops en risico analyse. Daarnaast draagt Brugman de resultaatverantwoordelijkheid van de unit FinAce Security Services.
Eerder werkte Brugman als Senior Business Consultant voor Getronics Nederland, als Project Manager voor een Nederlands logistiek IT bedrijf en voor IBM.

Marcel Tremio (34) is benoemd tot Senior Security Consultant. Tremio is verantwoordelijk voor de technische uitvoering van security audits. Tevens is hij verantwoordelijk voor het advies met betrekking tot configuratie en implementatie van technische maatregelen zoals: authenticatietechnieken, firewalls, 'high availibility'-oplossingen, intrusion detection systemen, etc. Hij draagt ook de operationele verantwoordelijkheid voor de technische uitvoering van security audits.
Eerder werkte Tremio voor het energiebedrijf ENECO.

Eric Kraal (31) en Arjen Slim (25) zijn beiden benoemd tot Security Consultant. Kraal houdt zich bezig met de technische uitvoering van security audits en met advies inzake configuratie en inbedding van technische maatregelen. Kraal was eerder werkzaam als Security Consultant bij Getronics.
Slim houdt zich bezig met de uitvoering van organisatorische aspecten van security audits en met advies inzake de inbedding van organisatorische maatregelen. Slim was eerder werkzaam als Business Consultant Security bij Getronics.

FinAce
Op basis van de managementbehoefte implementeert en exploiteert FinAce de bedrijfsadministraties van organisaties en overheden uit de top 200 in Nederland.
Deze diensten worden aangeboden in de vorm van projecten, consultancy en detachering van financiële -, ICT- en security specialisten bij haar opdrachtgevers. FinAce is gevestigd in Amstelveen en heeft ruim 250 personeelsleden in dienst.


---

---

---

---
Voor meer informatie (