MZOEM RECLAMEHUIS B.V.

Nieuwe website breekt ondoorzichtigheid verzekeringsmarkt open

Persbericht

Nieuwe website breekt ondoorzichtigheid verzekeringsmarkt open

De onafhankelijk website www.koopeenverzekering.nl is op 21 juli 2002 online gegaan. Via deze site kan iedereen heel simpel offertes aanvragen bij alle verzekeringsmaatschappijen, ook bij de maatschappijen die alleen werken met tussenpersonen. Zoekt iemand bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering, dan hoeft hij op de site maar één standaardformulier in te vullen, waarmee hij net zo veel offertes kan krijgen als hij wil. Binnen enkele dagen zullen de offertes op zijn mat liggen en kan hij aan het vergelijken slaan. En dit alles nog gratis ook!

De site www.koopeenverzekering.nl is een initiatief van G.J. Doorneweerd en J.H.W. Harzing, die twee jaar geleden de digitale weg opsloegen met www.koopeenpolis.nl, een site waarop verzekeringsadviseurs een duizendtal polisaanvraagformulieren kunnen vinden van alle grote verzekeringsmaatschappijen. Inmiddels worden er maandelijks bijna 50.000 formulieren gedownload, en ook deze site is gratis.

Gerrit-Jan Doorneweerd wil met deze site de ondoorzichtigheid van de verzekeringsmarkt doorbreken. Iedereen met een ietsie-pietsie internet-ervaring kan de site op en de offertes aanvragen die hij wil, van eenvoudige inboedel- tot speciale opruiming-potvissenverzekering aan toe. En ook kennis van verzekeringsvaktermen is niet nodig. Elke verzekering wordt bovendien uitvoerig toegelicht. Zo heeft de consument eindelijk een tool in handen om op een snelle en efficiënte manier onafhankelijk de verzekeringen te vergelijkingen, en zijn keus te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrit-Jan Doorneweerd

0182-515490 of 0651471965

23 jul 02 14:59