Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 23-07-2002 Persbericht district Land van Cuijk

OVERVAL OP BOERDERIJ

Maandagavond laat is een bejaarde man in Landhorst in zijn boerderij overvallen. Omstreeks 22.30 uur ging de 68-jarige man even naar buiten toen hij in de voortuin van zijn boerderij aan de Grote Baan werd vastgepakt door een drietal gemaskerde mannen. Na een korte worsteling werd de man naar binnen gedrongen en daar gekneveld. Hierbij werd de man mishandeld. De overvallers eisten geld. Na weer geslagen te zijn, gaf de man een geldbedrag af. Daarop vertrokken de mannen in een auto richting Elsendorp. De man moest zich onder dokterbehandeling stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek..

AUTO TEGEN BOOM

Maandagavond is een 40-jarige automobiliste uit Beek en Donk met haar auto tegen een boom gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Grote Baan in Landhorst. De vrouw, die in het wrak bekneld kwam te zitten, is zwaar gewond per traumahelicopter naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

OPSPORING VERZOCHT

In AVRO`s Opsporing Verzocht van maandagavond is aandacht besteed aan een winkeldief die op 28 maart in een supermarkt in de Spoorstraat in Boxmeer betrapt wordt. Hierbij schopte de man tegen de eigenaar, die hierbij een gebroken been opliep. Er hebben naar aanleiding van de uitzending 11 mensen gebeld met informatie waarmee verder gerechercheerd wordt.