Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 23-07-2002 Persbericht district Den Bosch

TWEE KLEUTERS OP PAD

Maandagnamiddag heeft de politie gezocht naar twee kleuters, die vanuit de straat waar ze woonden, de Hertog Godfriedstraat in Den Bosch, al enige tijd weg waren. Het vierjarige meisje en haar evenoude buurjongetje waren het laatst op hun fietsjes gezien op het bruggetje in Orthen. De de door ouders gewaarschuwde politie zocht in de wijk, na een uur trof de politie ze in een andere wijk aan. De kleuters stonden huilend bij een supermarkt aan de Rompertsebaan. Ze hadden bijna 1 kilometer gefietst en waren de weg kwijt geraakt. Ze zijn door de politie weer thuis gebracht.

MOTORRIJDER ERNSTIG GEWOND

Maandagmiddag is een 30-jarige motorrijder uit Rosmalen ernstig gewond geraakt toen hij op de Kortenhorstlaan in Den Bosch door een auto werd aangereden. De man brak een sleutelbeen en enkele ribben, hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist verzuimde voorrang te verlenen.

BROMFIETSTER GEWOND

Op de Graafseweg in Den Bosch is maandagmiddag een 16-jarige bromfietsster uit Rosmalen gewond geraakt toen zij tegen een afslaande auto reed. De bestuurder, een 22-jarige man uit Den Bosch, gaf geen voorrang. Hij bleek onder invloed van alcohol. Ter controle is het meisje naar het ziekenhuis gebracht.

INBRAAK BEDRIJF

In een bedrijfspand aan de Hedeikhuizerweg in Den Bosch zijn vannacht een aantal computers gestolen nadat men een ruit had vernield. Bij een bedrijf aan de Ketelaarskampweg in Den Bosch zijn vannacht een aantal zes meter lange roestvrijstalen pijpen weggenomen. Ook zijn er 50 lege bierfusten gestolen.

WINKELDIEFSTAL

Uit een winkel aan de Hinthamerstraat in Den Bosch zijn vanochtend zes spijkerbroeken (EUR 70,- per stuk) gestolen.

VERKEER

Op de Lipsstraat in Drunen zijn vandaag 23 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden, de hoogst gemeten snelheid was 87 km/u, terwijl 50 is toegestaan.