Ernst & Young

Ernst & Young Nederland combineert subsidiegroep Andersen met eigen afdeling

24 juli 2002 - Ernst & Young Nederland combineert -na het overstappen van 44 medewerkers- de activiteiten van Andersen Grants & Incentives met haar eigen subsidiegroep. Hierdoor breidt Ernst & Young haar activiteiten op het gebied van subsidieverwerving en advisering aanzienlijk uit. Ook in andere Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk zijn de subsidiegroepen van beide organisaties inmiddels samengevoegd.

Dick Lubberhuizen, partner en eveneens afkomstig van Andersen, licht toe: Andersen Grants & Incentives en Ernst & Young Adviesgroep Subsidies gaan als combinatie verder onder de naam Ernst & Young Grants and Incentives. Hierdoor ontstaat een subsidiegroep van zon 60 medewerkers. Met deze groep zijn we in staat onze bestaande en toekomstige klanten nog beter te bedienen.

Volgens Gerard Harder, partner van de oorspronkelijke subsidiegroep van Ernst & Young, is deze samenvoeging een belangrijke stap vooruit in het streven van Ernst & Young haar klanten ook over de grenzen heen te bedienen. Door de samenvoeging van beide onderdelen in meerdere landen kunnen we voortaan ook internationaal georiënteerde klanten van subsidieadvies te voorzien. Daar is grote vraag naar.

Jan den Hartog, bestuursvoorzitter van Ernst & Young, toont zich bijzonder ingenomen. In één klap krijgen we een groep met een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op het gebied van subsidies. We hebben daarmee nog meer deskundigheid in huis om met een breed scala aan diensten nationale en internationale klanten van Ernst & Young te helpen en te adviseren bij het aanvragen van subsidies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toby Ellson, woordvoerder Errnst & Young, telefoon +31 (0)6 290 847 62.