Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Internetbureau Intermax neemt branchegenoot Back2Front over

ROTTERDAM - Het Rotterdamse internetbureau Intermax heeft de activiteiten van branchegenoot Back2Front overgenomen. Back2Front verkeerde sinds vorige week in staat van faillissement. Met de curator is overeenstemming bereikt over de voorwaarden van de overname. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om continuïteit te bieden aan de klanten van Back2Front.

Intermax en Back2Front werkten al samen op het gebied van webhosting. In de komende dagen zal Intermax met de klanten van Back2Front afspraken proberen te maken over voortzetting van deze dienstverlening. Daarnaast wordt gepoogd om lopende ontwikkelopdrachten af te ronden.

Back2Front is in financiële problemen gekomen als gevolg van de terughoudendheid bij klanten om te investeren in internetprojecten.

Intermax is het leidende Rotterdamse internetbureau, gespecialiseerd in concepting, sitebouw en hosting. Met andere woorden: Intermax bedenkt websites, maakt ze en zorgt dat ze bereikbaar zijn. Hierbij levert Intermax een groot aantal additionele internetdiensten.

Intermax bestaat sinds 1996 en heeft sinds die tijd een solide organisatie opgebouwd. Het Rotterdamse bureau werkt onder meer voor Albert Heijn Vaste Klantenfonds, VNO-NCW, Voorlichtingsbureau Groenten en Fruit, Gemeente Breda, Projectorganisatie Betuweroute, Spaarbeleg, Radio en TV Rijnmond, ACSI Internationale Campinggids en Merck Sharp & Dohme.

Back2Front bestaat sinds 2000 en legt zich toe op de bouw van websites. Klanten zijn onder meer KPN Telecom, Gemeente Rotterdam, Verstegen Specerijen en Vivenda Magazine.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+